Inte naken men trött på fjället.

MMS

Inte naken men trött på fjället. Nu har vi kommit till stugan igen och festmiddag väntar. Synd att dygnet blir kortare. Jävla sommartid nu kommer..


full fart på 9 hundar! Men det är

MMS

full fart på 9 hundar! Men det är bakhalt..


Tore Gran berättar om sina bröder.

MMS

Tore Gran berättar om sina bröder. 74 sm-Guld i slalom mellan bröderna. Imponerande.


4e dagen med sol.

MMS

4e dagen med sol. Snart i saxnäs. Där blir det att bada i gristunna.. Men snart är det arbetsvecka igen så man får vila upp sig.


Jag hamnade hos rickard

MMS

Jag hamnade hos rickard i slussfors. Tänkte ta det lugnt en kväll. Men vad bjuder karln på? Nu ska vi spela rockband.


Solsken och en äkta karl.

MMS

Solsken och en äkta karl. På väg från ammarnäs till Umnäs. Franch har tappat ryggsäcken och Johan åker bil hem för BRPn har nu kurkat ihop totalt.


I Tårnaby.

MMS

Det är även vackert i Tårnaby. Tejpat en axel som hoppat up led och letar fortfarande en svets för BRPservice.


BRPservice

MMS

Solsken i joeström. Vi letar en svets för att laga en BRP. Ovanligt..


Avfärd

MMS

Nu kunna vi hein. Nu fara vi.


Veckans låneskoter

MMS

Veckans låneskoter står och myser i solen och väntar på sin första tur. Känns konstigt att inte köra sin egen..


Fjällluft

MMS

Låt oss säga att den tunna fjällluften har skördat sitt första offer..


Det var en gång en älg.

MMS

Det var en gång en älg.


Lunch.

MMS

Lunch.


Fniss

Jag säger som Petter. Det går bra nu. 8 timmar till semester!





Och alla dumjävlar som gör reklam för sina egna skitbloggar i mina kommentarer, låt bli. För fan. Ohyffsat. Oetiskt. Osnyggt. Oooo macarena..


SJCH!

Miss Ila har bra anlag, det bevisades i Fjällpokalen och SM i helgen! Kolla in Nicklas"Norrlandsguiden" . Länken sitter nere till vänster. Ilas mamma Miss Eye gick till final och Nicklas fick ännu en SJCH med Bitch. Grattis grattis. Vi ska på hundträning i Funäsdalen bästa helg. Blir jävligt spännande..


NPF 2009!

Till att börja med www.tyrbo.se en blogg att räkna med nu när JAG DRAR PÅ SKOTERSEMESTER!!!

Ska nu i exakt denna stund packa och planera. 1 dag kvar.. Ska försöka lägga upp bilder jag med men den här bloggtjänsten verkar ha kass mobil..mobiltjänst? Vilka blir vi? Jo, Jag, Tomas"Svindlarn" Nyberg , Mattias" Sigge , Axel " Burström , Jörgen "ca 200kg,Lavinbjärn" , Tony " Apjägarn", Frans "Cornelis" Tyrbo, Johan "Okole" Bergman, Mats "Stam,Brillormen" , Magnus "Lill-stam", Fredrik "Frudde Höjdrädd" .

Kommer bli kanon..

Ps. För alla som bryr sig, jag ska låna en Summit 600. Av nyaste årsmodell. Kommer bli spännande och se hur länge den håller..

Instickspipor?



Frågan är ju... Kan en "Duo of Death"/Dubbelstudsare vara något för mig? Kan det anses vara likvärdigt en studsare? De stora grabbarna som jagar i Afrika har många gånger en Dubbelstudsare, är det för drifsäkerheten och den enkla och säkra hanteringen?  Jag har ju en Krieghoff Drilling för att jag vill ha få vapen och som jag trivs med. Att göra som jaktvänner gör, att man tar med flera vapen på ryggen för att inte missa ett läge på ripa när man skidar efter toppfågel och kunna fälla en älg när man går och letar fågel på hösten, är ju just vad jag vill undvika. Att köpa en dyr bössa kan anses vara dumt, men den som tycker det kan säkert köpa en bil för 300tusen i nästa ögonblick. Om 3 år, vem har tappat mest i värde? Hur många känner vi jägare som inte har fått en bössa av Farfar att börja med, eller ta över farsans gamla bock när han tappat intresse? Själv har jag en Stiga 30-06 som Morfar hade sen tidig ålder. Vad jag har gjort åt den är att slipa bort den fula lacken och lagt in Mammut i den för att göra den lite mer personlig. Men åter till saken. Om jag kan andvända Drillingen även i älgjakten,grisjakten,fågeljakten,harjakten och bockjakten och snudd på alla andra jakter man inte behöver lätt artilleri för eller .22 för ren ripjakt, borde väl det anses som en bra affär i långa loppet?  Kollade just upp en pipa som går på ca 995Euro, med justering och krimskrams får man nog räkna på 15000kr när det är klart. Är det då bara för snobbar? Nej, men det betyder i praktiken att jag kan sälja min Stiga 30-06(vilket jag inte kommer att göra,för jag fick den av Morfar),Winchester 12 halvautomat och möjligen köpa tillbaka .22M från farsan och sen har jag allt jag behöver för jakt i sverige? En komplett garderob med 2 vapen, som jag andvänder "hela tiden" och blir van vid, KAN DET VARA DÅLIGT?

Vapenkunniga och allmänt begåvade människor får gärna kommentera och tipsa. Trädkramare och veganer gör sig icke besvär.

Hundjobb

MMS

Det är ett hårt jobb att vara hund..


Skidåkning

Frugan slutar kl 23.30.  Sen drar vi iväg till Borgafjäll, Svärsläkten på svärmors sida ska träffas och umgås och jag ska sitta mitt i och grillas som Per Moberg i Grillad (SVT1 kl 21.00).  Skotern ska inte med. Det kostar bara en massa böter. Jävla Borgabor  som inte tål skotrar....  Så det blir skidor. jag som har hatat skidor hela mitt liv. Den enda lektionen jag skolkat från är ju skidåkningen.. Men nu har man ju köpt nu hightec-grejer. Vi får väl se hur det artar sig.
Peace out.

Ack ack

MMS

Ska det behöva se ut så här bara för att det har varit vinter några månader?


Rostlagning

MMS

Så här rostlagar man en Toyota Corolla. Silvertejp for President!


Puh..

MMS

Tack för idag..Slut för idag!


Satt och kollade på gamla foton

MMS

Satt och kollade på gamla foton igår. Här var man inte gammal.


Cheva

MMS

Jag blev först att köpa en pickup, men fredrik blev först med en cheva. Han är värst..


Rallye

MMS

Kör man Peugeot måste man ha Rallyhandskar på!


På måndagar ska man nog helst inte

MMS

På måndagar ska man nog helst inte jobba.. OBS, det är inte jag som tippat..


RSS 2.0