Det var ett tag sen!

Det går fort nu. Hunden växer så det knakar.. Hon börjar få karaktär, mer än att bara vara "ååh en sån sööööt liten huuund!!" Hon börjar lyssna mer, än om kommandon inte sitter som en smäck än. För bara någon dag sen hoppade hon upp i soffan själv och det kan nog liknas med att ens bäbis talar för första gången. Då var Husse stolt! Igår började Miss Ila smyga på bollen vi leker med, och idag ställde hon en tuss vi har som leksak!  Det verkar som hunden har lite i ryggmärgen.. ;)  Det kan nog liknas som att en bäbis tar sina första steg...

För övrigt så har jag bytt batteri i bilen. -30C och bilen startar inte! INTE ACCEPTABELT!! Bara att punga ut med 2000:- Och 95Ampere ( rätt mycket kräm för en personbil) ska väl göra susen.   

Nya TVn och Biosysstemet rockar fett. man trodde ju man hade bra tv med bra ljud, men sjukt va efter man blivit på några år. Synd att inte alla kanaler sänds digitalt bara. Det blir en jävla skillnad på ljudet framför allt.

Meckat upp en lampa,ett älghorn och barskåpet idag. Och stökat dit en fotölj. Nu kan man dricka lika billig sprit som förut, men mer ståndmässigt!       Nu ska jag hämta frugan snart.   ....i en nytrimmad bil..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0